"Hoe ik als 16 jarige ondernemer de wereld verbeter met duurzame MOTAS tassen"

Ik ben Gerardo Mollen Ochoa en ik heb mijn eigen bedrijf gestart op 14 jarige leeftijd. Momenteel ben ik 16 jaar. Nu op 16 jarige leeftijd verkoop ik zo veel mogelijk duurzame tassen om de wereld te verbeteren. Met trots kan ik zeggen dat we ook in Peru al kinderen kunnen helpen met schoolspullen! Als jong ondernemer is dat natuurlijk geweldig. 

Ik heb altijd al mijn eigen bedrijf willen starten. Het verbeteren van de wereld en de kinderen in Peru helpen waren mijn prioriteiten. Met mijn eigen bedrijf MOTAS kan ik duurzame tassen verkopen voor een betere wereld. Ook kan ik de kinderen in Peru helpen met mijn eigen tassen. Mijn gedachte begon als 14 jarige, maar twee jaar later ben ik nog steeds hard bezig met het verkopen van mijn eigen tassen.

MOTAS als bedrijf

MOTAS is een jong bedrijf dat zich inzet om de wereld te veranderen! Wij willen de nylon en plastic tassen de wereld uit. Onze tassen zijn, in vergeleken met nylon en plastic tassen, wel biologisch afbreekbaar. Om de wereld te kunnen veranderen moeten wij als mens ook milieuvriendelijker leven! Een duurzame tas kan de eerste stap zijn de goeie richting in. 

Wij bedrukken de tassen voor allerlei soorten consumenten. MOTAS maakt namelijk ook tassen voor bedrijven en organisaties. Ook u kan als organisatie uw eigen logo op een duurzame tas zetten! Als u geïnteresseerd bent kunt u ons altijd een mail sturen of een offerte aanvragen.

KinderProject in Peru

Ook draagt u bij aan een ander goed doel. Van de winst die we maken gaat een groot deel naar het KinderProject. Dit is een project waarmee wij naar bijvoorbeeld Peru gaan om kans arme kinderen te helpen aan schoolspullen die ze zelf niet kunnen bekostigen. 

Het KinderProject hebben wij al 5 keer uitgevoerd in Peru. Hierbij hebben wij de kans arme kinderen geholpen met schoolspullen die ze zelf niet kunnen bekostigen, maar dit keer word het KinderProject anders. MOTAS wil namelijk kans arme kinderen helpen in Peru, maar geen plastic tassen geven met de schoolspullen maar duurzame tassen met de schoolspullen. De tassen die wij zelf maken.

Dit kunnen wij allemaal met uw hulp. Samen kunnen wij de wereld veranderen!

Waarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart?

Waarom doe ik dit eigenlijk? 

Vaak genoeg wordt dit mij gesteld, maar met behulp van mijn bedrijf kan ik eindelijk de wereld verbeteren. We kunnen namelijk niet meer zo verder leven. Het moet veranderen!

De nylon en plastic tassen zijn heel slecht voor de wereld. Wij willen dat de plastic en nylon tassen verdwijnen, omdat deze tassen erg schadelijk zijn voor het milieu. Die tassen hebben ook veel effect op de wereld. Ze zijn namelijk niet biologische afbreekbaar. Onze duurzame tassen zijn dat wel. Jullie helpen ook nog het KinderProject bij het aanschaffen van de duurzame tassen. MOTAS wil de wereld helpen, want…           

Over een aantal jaren is er meer plastic dan vis in de oceaan.      

Wij moeten er wat aan doen! NU!

Dus HELP nu het nog kan!

Wij hebben geen planeet B!

MOTAS

Pegasusstraat 69

 

2024 VN Haarlem, The Netherlands

T +31 6 37570386

 

  

 

E Info@motas.nl

Sluit Menu
×
×

Winkelmand