Samen voor een duurzame start

Doe mee!

Wereldwijd zijn er te veel kinderen die geen toegang hebben tot onderwijs, leven in slechte omstandigheden, kwetsbaar zijn voor kinderarbeid en misbruik. Kinderen die geen gelijke kansen hebben en leven in constante onzekerheid. Zij hebben onze hulp nodig, vandaag nog. Iedereen kan helpen om een duurzame wereld met toegang tot onderwijs voor kinderen te creëren. Met een aankoop in onze webshop helpt u samen met MOTAS kinderen gelijke kansen te geven. Helpt u mee?

In de shop

Help MOTAS kinderen een duurzame start te geven met een aankoop in onze webshop

Bedrijven hebben impact

MOTAS werkt samen met bedrijven aan een wereld waar kinderen toegang tot onderwijs krijgen. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking. Wilt u met uw bedrijf kinderen een duurzame start geven? Dan is MOTAS uw partner. We kunnen op verschillende manieren samenwerken en we komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven die u voor waren:

Hekker
Bijlard
NON PAINT STORE
De wereld van jansje
VEGA-LIFE
INTOS
DE PAREL

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze eigenaar. Hij helpt u verder in een persoonlijk gesprek.

Gerardo Mollen Ochoa – Eigenaar MOTAS

0637570386

Mollenochoa@motas.nl

Over ons

MOTAS is een onderneming zonder winstoogmerk die kansarme kinderen toegang tot onderwijs en een duurzame start geeft. Samen zetten wij alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de wereld te verbeteren!

Contact

Tel. +31(0)6375750386
Email: info@motas.nl
Kvk: 741300999
BTW: NL002447044B44

Sluit Menu
×
×

Winkelmand