Het KinderProject is een project waarbij wij naar Zuid-Amerika gaan om daar kans arme kinderen te helpen met schoolspullen die ze zelf niet kunnen bekostigen. Wij brengen het persoonlijk, zonder dat er iets aan de strijkstok blijft hangen!

Het KinderProject hebben wij al 5 keer uitgevoerd! Wij hebben hierbij elke keer schoolspullen gegeven aan de arme kinderen. We hebben eerst plaatselijk de spullen ingekocht, om ze hierna persoonlijk te overhandigen aan de kinderen. Hierdoor komt alle ingezameld geld 1 op 1 terecht bij de kinderen.

Hier hebben wij de schoolspullen ingekocht. We gingen alles inpakken om te vertrekken.

Dit keer word het KinderProject anders!! Wij willen met MOTAS een ander plan maken. Hierbij willen we in plaats van de slechte plastic tassen, duurzame tassen gaan geven. We willen de jute tassen met de schoolspullen aan de kinderen overhandigen. Dit kan samen met u!!!

KinderProject 27-12-2019

Wij hebben op 27-12-2019 onze eerste KinderProject uitgevoerd met MOTAS tassen. Wij zijn hier super blij mee! De kinderen in Peru waren erg tevreden. Samen hebben wij de kinderen in Peru geholpen en de wereld ook! Ik wil iedereen bedanken die MOTAS heeft geholpen. Hieronder zijn een paar foto’s.

De blije kinderen in Peru

Dit kunnen wij bereiken met uw HULP! Wij kunnen de wereld verbeteren en dit moet ook NU! We hebben geen PLANeet B

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo

Sluit Menu
×
×

Winkelmand