Media

Ook MOTAS wordt regelmatig geïnterviewd! In Januari ben ik geïnterviewd voor het Haarlemsdagblad. Niet alleen ik, maar ook het Haarlemsdagblad was erg enthousiast. Na mijn verhaal verteld te hebben, is er een prachtig krantartikel uitgekomen!

Haarlem105 was ook erg benieuwd naar mijn verhaal. In de serie ‘Jong ondernemers’ mocht ik de eerste gast zijn. Wij zijn erg dankbaar voor de interviewers. Ook u kan mij interviewen. Als u een email stuurt naar ‘info@motas.nl‘ wil ik u graag mijn verhaal vertellen! De mensen die geïnteresseerd waren naar mijn verhaal wil ik hierbij graag aandacht geven.

MOTAS in het Haarlemsdagblad

MOTAS kan met trots vertellen dat we in het Haarlemsdagblad hebben gestaan. Met dank aan de interviewer en de fotograaf is er prachtige krantenartikel uitgekomen! De interviewer was erg enthousiast over mijn verhaal. Na velen vragen gesteld te hebben, hebben we nog enkele foto’s gemaakt. Niet heel lang na de interview was de krantenartikel in elkaar gezet. Voor MOTAS, maar ook het KinderProject is het komen in een krantenartikel erg belangrijk! Hopelijk komen er nog vele nieuwe geïnteresseerden interviewers.

MOTAS interview van Haarlem105

Interview Haarlem105

Met als eerste gast van de serie ‘Jonge ondernemers’ zijn wij erg enthousiast over de aflevering. Niet heel lang na de interview was de video klaar. Na het helemaal gekeken te hebben, is het eindresultaat geweldig! Als u ook de video wilt bekijken kunt u hem hierboven aan klikken. U kunt ons ook interviewen! Email ons naar: info@motas.nl voor interesse.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand