Motas voor een betere wereld

Ieder kind heeft recht op een duurzame wereld met toegang tot onderwijs. MOTAS streeft naar gelijke kansen. Sterker nog, toekomstige generaties kunnen de toekomst bepalen.

Wereldwijd zijn er te veel kinderen die geen toegang hebben tot onderwijs, leven in slechte omstandigheden, kwetsbaar zijn voor kinderarbeid en misbruik. Kinderen die geen gelijke kansen hebben en leven in constante onzekerheid. Juist deze toekomstige generaties moeten wij de kans geven om te leren. Ieder kind heeft namelijk recht op een duurzame start.

In cijfers

Ruim 1100

biologisch afbreekbare MOTAS tassen verkocht

Meer dan 2000

kinderen een kans gegeven om te leren

ruim 250

tevreden klanten

8

grote projecten uitgevoerd in Peru

Als jonge ondernemer de wereld verbeteren

Jong ondernemer Gerardo Mollen Ochoa: Een droom als 14 jarige startende ondernemer groeiden uit tot een kans om kinderen een duurzame start te geven. Al jaren lang zet ik met mijn onderneming MOTAS alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee onze wereld te verbeteren. Met trots kan ik zeggen dat MOTAS samen met alle tevreden klanten al meer dan 2000 kinderen toegang tot onderwijs heeft gegeven.

Het duurzaam proces

1. Wij bedrukken de tas milieuvriendelijk

2. De duurzame tas wordt verstuurd

3. MOTAS helpt kansarme kinderen

Samen helpen wij de wereld verbeteren

Samen creëren wij een duurzame wereld met toegang tot onderwijs voor ieder kind. Jouw bijdrage kan een verschil maken. Voor een toekomst met gelijke kansen.

Over ons

MOTAS is een onderneming zonder winstoogmerk die kansarme kinderen toegang tot onderwijs en een duurzame start geeft. Samen zetten wij alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de wereld te verbeteren!

Contact

Tel. +31(0)6375750386
Email: info@motas.nl
Kvk: 741300999
BTW: NL002447044B44

Sluit Menu
×
×

Winkelmand