Wij geven de kinderen een kansrijke toekomst, toegang tot onderwijs en een duurzame start

Wat we doen?

Onderwijs is een belangrijk proces voor de ontwikkeling van een kind en van een samenleving. Een kind met toegang tot onderwijs, krijgt een kansrijkere toekomst. Daarom zet MOTAS alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee onze wereld te verbeteren.

Hoe we dat doen? Samen met meerdere bedrijven en 250+ tevreden klanten zetten wij ons in voor kansarme kinderen in Peru. Persoonlijk geven wij de kinderen schoolspullen, zonder dat er iets aan de strijkstok blijft hangen. Hierdoor komt het ingezameld geld 1 op 1 terecht bij de kinderen. Wij helpen mee aan een duurzame wereld, geven toegang tot onderwijs en zorgen dat kinderen een kans krijgen om te leren. MOTAS wil een wereld waar toekomstige generaties net zo veel kunnen genieten als wij doen. Naast ons basisdoel om kinderen te ondersteunen, zijn wij er ook om de plastic tassen uit de wereld te krijgen. Wij streven naar gelijke kansen en een duurzame wereld. Dat is onze missie. Uw bijdrage hieraan kan het verschil maken!

260 MILJOEN

kinderen zonder toegang tot onderwijs

70 PROCENT

van de tienjarigen in ontwikkelingslanden heeft moeite met lezen en schrijven

20 CENTIMETER

zeespiegelstijging in de afgelopen 150 jaar

5 PROCENT

plant- en diersoorten sterft uit door klimaatverandering

Waar schaffen wij de schoolspullen aan?

De aanschaffing van de schoolspullen wordt door MOTAS zelf gedaan bij meerdere lokale winkels. Niet alleen ondersteunen wij kansarme kinderen hiermee, maar ook de lokale ondernemingen. Elke tas krijgt evenveel schoolspullen. Met de gevulde biologische afbreekbare tassen geven wij de kinderen een kans om te leren. Ieder kind heeft namelijk recht op een duurzame start.

JIj kan het verschil maken

Over ons

MOTAS is een onderneming zonder winstoogmerk die kansarme kinderen toegang tot onderwijs en een duurzame start geeft. Samen zetten wij alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de wereld te verbeteren

Contact

Tel. +31(0)6375750386
Email: info@motas.nl
Kvk: 741300999
BTW: NL002447044B44

Sluit Menu
×
×

Winkelmand